Kollár Alíz-regisztrált kineziológus

 Budapesten az Általános Vállalkozási Főiskolán szereztem közgazdász diplomát, a mérlegképes-könyvelői végzettségem mellé. Sokáig ebben a szakmában dolgoztam, de valahogy mindig éreztem, hogy nem ez az én utam. Később az életem fordulatot vett, és megismerkedtem a kineziológiával. Először 2008-ban kliensként tapasztalhattam meg a módszer hatékonyságát. Mivel személyes tapasztalat alapján érezhettem, láthattam, hogy a kineziológia segítségével egy minőségileg jobb életet élhetek, belső utamat követve hamarosan elkezdtem tanulni is e módszer One Brain ágát. Kezdetben Budapesten dolgoztam, de első kisfiam megszületése után Szentendrére költözött a család, ahová megérkezett a második gyermekem is :) Jelenleg Szentendrén várom a hozzám fordulókat és nagy örömmel tölt el, hogy a saját fejlődésem mellett, másoknak is segítője lehetek.

 

Szeretettel várom a hozzám fordulókat!

 

 

 

Kedves klienseim írták rólam:

 

"2016 elején jártam az Aliznál és mások pozitív változásai illetve vissza jelzései miatt fordultam hozzá.

Teljesen feloldódtam az általa használt kineziológiai terápia alatt, és nagyon megvoltam elégedve.
Hozzám állása és a lénye nagyon kedves és megnyugtató.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki ezzel a gyógymóddal szeretne gyógyulni. "..H-K. Edina, Leányfalu
 
"Még csak egyszer jártam Alíznál, de rendkívül hasznos volt! Nagyon tetszett, hogy olyan egyszerűen, és finoman vitte végig a beszélgetést, kezelést,  semmilyen sokkoló, vagy túl misztikus eszközt, módszert nem használt. Végig a probléma gyökerére, annak feloldására fókuszált. Utána egyértelműen éreztem, hogy nagyot léptem az önismeret útján, a kezemben van a megoldás, és bízom magamban. Azért hamarosan érdemes megismételnem..:)" H. Judit, Kápolnásnyék
 
"Szívből ajánlom mindenkinek Alízt! 7éves kislányom volt nála egy egy napos tanfolyamon! Hálás vagyok érte, amit ott kapott, szeretetet, odafigyelést és rengeteg fejlődésre tanítást! Szívesen, magától alkalmazzanap mint nap az ott tanultakat, és ennek eredménye már első nap látható volt, de három hét elteltével csak pozitív példákat és látványos eredményeket tudunk felhozni!!! Hálásan köszönünk mindent!" Kánai Anikó
 

Pár hete jártam Alíznál először.Természetes és kedves jelenség.A kezelés alatt közvetlen és nagyon empatikus volt, biztonságos volt mellette "létezni".Aki a tudásával és a lényével segített nekem is.Az út a miénk de hála és köszönet az ilyen segítőkért.Szívből ajánlom az útkeresőknek Alízt,számomra ilyen ember a gyógyító.:)

Áldás: Ildikó Szentendréről :)

 

Eddigi tanulmányok:

  • Kineziolgóia (One Brain képzés I-XI.-ig)

 A szakma eszközei / Tools of the Trade

 Alap "Egy Agy" / Basic One Brain  

Testkód / Under the Code  

Haladó "Egy Agy" / Advanced One Brain

Szavaknál is hangosabban / Louder then Words

Szerkezeti idegtan / Structural Neurology

Viszonyok veszélyben / Relationship in Jeopardy™ 

Testáramkörök, fájdalom és "megértés" / Body Circuits, Pain and Understanding™ 

Gyermekkor, Szexualitás, Öregedés /Childhood, Sexuality &Aging

Serdülőkor, Érettség és Szeretet /Adolescence, Maturity and “Love”™

Haladó Szerkezet/Funkció- felismerések

  • Szakvizsga GYEMSZI-nél 
  •  Bach virágterápia 

  • "Ugorj a békákkal" az örömteli tanulásért-gyermektanfolyam oktatója
  • Access Bars®  kezelő
  • Komplex mozgásterápia-Mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására                                                          (Kulcsár Mihályné által összeállított program)

  • Alternatív képességfejlesztő tanácsadó