FÉNYGÖMB

Feszültségoldó, megerősítő meditációk-vizualizációk léleksimogató feladatokkal

 7-12 éves gyermekek számára

Munkafüzet+6 db letölthető meditáció (mp3)

A meditációs munkafüzetek 6 témát dolgoznak fel.  A témákat kreatív és EQ-fejlesztő feladatok segítik. A meditációk hanganyag formában is megrendelhetőek.

MÁGIKUS ERŐK-Feltöltekezés a természet erejével

Régen sokkal közelebb álltunk a természethez. Érintettük a földet, simítottuk a vizet, felhőket néztünk igézve. Játék a szabadban varázslatos időtöltés volt, mely közben észrevétlenül merítettünk erőt a természetből. Mára kissé elszakadtunk ettől a kapcsolódástól. A MÁGIKUS ERŐK meditáció ennek a kapcsolódásnak a felidézését segíti elő, mint ahogy a hozzá kapcsolódó feladatok is ezt a célt szolgálják.

VARÁZSKÖVEK-Magabiztosság, nyugalom

Képessé válni megnyugodni a nyugalom köve és egy varázslatos mező segítségével, vagy magabiztosságot tudni előhívni magunkból egy vízesés és az erő köve által, mindez lehetségessé válik a VARÁZSKÖVEK meditációval.

ÁRAMLÓ SZÍNFOLYAM-Harag, félelem, szomorúság elengedése

A harag, félelem, és a szomorúság sötét foltokat hagyhat a lelkünkben és a testünkben. Ezek beazonosítását és elengedését segíti elő az ÁRAMLÓ SZÍNFOLYAM meditáció, melyhez többek között az érzelmi intelligencia fejlesztését elősegítő feladatok is társulnak.

FÉNYGÖMB-Egyediség felismerése

Ugyanúgy senki sem látja a világot, mint ahogy én. Ez igaz mindenkire. Egyediek és értékesek vagyunk mindannyian. Ennek felismerését támogatja a FÉNYGÖMB meditáció, mely az elfogadást is előtérbe helyezi.

VARÁZSLATOS MEZŐ-Az érzelmek kezelése a kapcsolatokban

Az emberi kapcsolatok, kapcsolódások meghatározzák az életünket. Ahhoz, hogy ez egészségesen tudjon működni, fontos többek között, hogy saját magunk maradhassunk, őszinték lehessünk, tudjunk bocsánatot kérni, tudjunk megbocsátani és ki tudjuk mondani, hogy szeretlek. A VARÁZSLATOS MEZŐ meditációval mindez elérhetővé válik.

BŰVÖS TÜKÖR-Belső nyugalom megtalálása

Az élet zajlik velünk együtt, néha kicsit zajosan. Ebben a zajban felbecsülhetetlen, ha megismerjük a belső nyugalmunkat, melyet bármikor előhívhatunk. A BŰVÖS TÜKÖR meditáció megtanítja, hogy hogyan tehetjük meg ezt könnyedén.

Sok szeretettel ajánlom a munkafüzetet minden szülőnek és gyermeknek!

Grafika: Bodó Vera

Zene: Liszkay Péter

Hang: Hodosi Enikő (Manoya) énekesnő

Szöveg:Kollár Alíz