VÉDŐPAJZS

Szorongásoldás, biztonságérzet növelése, kapcsolódások elősegítése kreatív és EQ-fejlesztő feladatokkal 8-12 éves gyerekeknek

Munkafüzet+letölthető meditációk (mp3)

A meditációs munkafüzetek 6 témát dolgoznak fel. A témákat kreatív és EQ-fejlesztő feladatok segítik. A meditációk hanganyag formában is megrendelhetőek.

A HÉT VARÁZSLATOS HELY EREJE-Testünk energia központjainak megerősítése

A HÉT VARÁZSLATOS HELY EREJE meditáció/vizualizáció segítségével egy csodálatos utazásban lehet részünk. A hét hely erejének, színének, illatának átélésével valójában a testünk fő energiaközpontjait járjuk be, erősítve azokat. A feladatok emellett felhívják a figyelmet a környezetvédelem és az állatvédelem fontosságára is.

A MÁGIKUS KAPCSOLAT-Testünkkel való kapcsolódás

Manapság a testünkkel való kapcsolódás jelentősen háttérbe szorult. A MÁGIKUS KAPCSOLAT meditáció és a hozzá tartozó feladatok segítségével újraéleszthetjük és megerősíthetjük ezt az elengedhetetlen szövetséget.

A CSODÁLATOS ÁTVÁLTOZÁS--biztonságérzet növelése, stabilitás elősegítése, fényünk erősítése

A CSODÁLATOS ÁTVÁLTOZÁSBAN különleges módon van lehetőségünk megerősíteni a biztonságérzetünket, testünket, fényünket. Az egyediségben felfedezni a másokkal és a természettel való kapcsolódás fontosságát, felemelő érzés.

VÉDŐPAJZS-védelmező buborékunk felfedezése, erősítésev

Az egészséges lelki élet talán egyik legfontosabb alapköve a biztonságérzet megléte. A VÉDŐPAJZS meditáció ezért nagyon fontos pillére a munkafüzetnek, hiszen segítségével képesek leszünk észrevenni és megerősíteni a védelmet adó, fényes buborékunkat.

VARÁZSÁRAMLAT-kellemetlen érzéseink oldása

Fedezzük fel a VARÁZSÁRAMLAT meditáció segítségével, hogy létezik egy biztonságot adó helyünk, és egy erőközpontunk a testünkben, melyek segítségével legyőzhetőek a kellemetlen érzéseink. A feladatok konkrét szorongásoldó ötleteket adnak, melyeket alkalmazva könnyebben visszatalálunk a lelki egyensúlyhoz.

A SZÍV MELEGSÉGE-harag elcsendesítése

Az érzelmek felismerése és kezelése olykor nehéz feladat. A harag elcsendesítéséhez hívható segítségül A SZÍV MELEGSÉGE meditáció. A munkafüzet feladatai segítenek rávilágítani a harag mélyén megbújó kiváltó okokra, érzésekre, és megoldásokat kínálnak a kezelésükre.

Grafika: Bodó Vera

Zene: Liszkay Péter

Hang: Tenki Dalma színművész

Szöveg:Kollár Alíz