Ha a stressz terhe nem gátolna, vajon mi lenne az új választásod?


Kineziológia

 • Úgy érzed NINCS VÁLASZTÁSOD és az életed irányítása nem a te kezedben van?
 • Úgy érzed valahol, valamikor lemondtál a saját erődről vagy igazán sosem érezted a jelenlétét?
 • Tisztában vagy vele, hogy változtatni kellene egy érzésen, egy viselkedésen de nem tudod cselekvésbe fordítani?
 • Gyermeked viselkedése, szorongása aggaszt? Tanulási gondokkal küzd? Önértékelési zavarai vannak?
 • Szülőként azt érzed kifogytál az ötletekből, nem tudod hogyan javulhatna az otthoni légkör?

Miért nehéz a változás? 

Bizonyos helyzetekben bekapcsolhat az agy támadási vagy menekülési funkciója, és nem tudod higgadtan átgondoltan kezelni a szituációt. Ennek oka, hogy egy -talán már feledésbe is merült -múltbeli esemény nyomott hagyott benned és hasonló élethelyzetben automatikus reakciókat indít el a testedben. Ilyenkor a tudatosság lecsökken, tulajdonképpen a stressz meggátol a tudatos döntésben, a kiegyensúlyozott életben. Ez a legtöbb esetben tudatalatti folyamat.

Akkor mi a megoldás?

A kineziológia nagyszerűsége abban rejlik, hogy az izomtesztelés segítségével konkrét válaszokat kapunk a test tudatalattijától, megkerülve így a hitrendszert, tagadást, elkerülést. 

Minden múltbéli tapasztalat sejtmemória szinten rögzítve van bennünk, ezeket elő tudjuk hívni az oldás során és az érzelmi blokkokat oldani tudjuk.


  Az oldás során feloldjuk az érzelmi blokkokat, kiegyensúlyozzuk az energiaáramlást, integráljuk az agyféltekék működését. 

  Visszakapod a VÁLASZTÁS SZABADSÁGÁT. 

  Így élheted a saját magad által vágyott jelent és visszakapod a pozitív jövőképet. 

A kineziológus feladata

A kineziológus feladata, hogy segítse kliensét életmódja, élet-vitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a betegségek megelőzésében, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlődésben, a minőségileg jobb élet elérésében.

A kineziológus segítőként dolgozik. Ennek megfelelően a módszer eszköztárával és feltáró kérdésekkel segít megtalálni a kliens saját megoldásait az adott problémára.

Honnan ered a kineziológia?

Múltja a kiropraktikához (csontkovács) vezethető vissza. Kutatások és tudományos vizsgálatok hosszú sora vezetett ahhoz, hogy a jelenleg alkalmazott formában életminőséget javító módszerré váljon.


Aktuális ÁRAK (várható változás az árakban 2024. szeptember)

 • felnőtt oldás 90-120 perc-  17.000 Ft
 • a gyermekek oldás 14 éves korig 45-60 perc- 12.000 Ft
 • szülői konzultáció gyermek oldása előtt-45-60 perc-10.000 Ft A kineziológius nem diagnosztizál, nem kezel betegséget, nem ír fel gyógyszert!