Termékek

Meditációs munkafüzetek hanganyaggal


ALACSONY KÉSZLET A JELENLEGI ÁRAKON!

Hallgass bele a meditációkba!

Amikor elkezdtem foglalkozásokat tartani, illetve az egyéni kezelések során is azt tapasztaltam, hogy a gyermekek rendkívül nyitottak és befogadóak a meditációkra, vizualizációkra.

Ebből merítettem ihletet és összeválogattam azokat a témákat, amelyek problémát szoktak jelenteni a gyermekek számára. Majd tovább gondoltam és azt éreztem ezek a meditációk még hatékonyabb segítséget tudnának nyújtani, ha a gyerekek kreatív és EQ-fejlesztő feladatokat is társíthatnának az egyes témákhoz. Így született a FÉNYGÖMB munkafüzet, mely 6 meditációt tartalmaz.
Pár év elteltével íródott a második, VÉDŐPAJZS címmel szintén 6 meditációval. 

Hálás vagyok, amiért közismert és elismert emberek (Hodosi Enikő-Manoya énekesnő és Tenki Dalma színművész) hangjain szólalhatnak meg a meditációk, mellyel biztosított a gyermekek számára az ellazulás.

Nagy öröm számomra, hogy folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapok a szülőktől, akik a munkafüzet segítségével otthoni környezetben tudtak a gyerekükkel kapcsolódni, gyermekekkel foglalkozó szakemberektől, akik a meditációkat beleépítették a foglalkozásaikba.

 A munkafüzetekre épülve elkészítettem egy 10 alkalmas foglalkozássorozatot, KALANDOZÁS AZ ÉRZELMEK TENGERÉN címmel, melyek során mindazt a szemléletet és segítséget adom át a gyerekeknek, amit a munkafüzetek is képviselnek.

A sok pozitív visszajelzésre való tekintettel tervben van a foglalkozások tematikájának elérhetősége, hogy más gyermekekkel dolgozó segítők is megtarthassák az ország bármely pontján.Hoppá, valami hiba történt. Próbáld újra!
Szuper! Sikeresen feliratkoztál!

Iratkozz fel a hírlevélre

így mindig értesülhetsz az aktualitásokról, illetve az űrlap kitöltése után letölthető lesz számodra a Védőpajzs című meditáció.