Termékek

TÖRTÉNET....

Amikor elkezdtem foglalkozásokat tartani, illetve az egyéni kezelések során is azt tapasztaltam, hogy a gyermekek rendkívül nyitottak és befogadóak a meditációkra, vizualizációkra.
Ebből merítettem ihletet és összeválogattam azokat a témákat, amelyek problémát szoktak jelenteni a gyermekek számára. Majd tovább gondoltam és azt éreztem ezek a meditációk még hatékonyabb segítséget tudnának nyújtani, ha a gyerekek kreatív és EQ-fejlesztő feladatokat is társíthatnának az egyes témákhoz. Így született a FÉNYGÖMB munkafüzet, mely 6 meditációt tartalmaz.
Pár év elteltével íródott a második, VÉDŐPAJZS címmel szintén 6 meditációval. 
Annyira szerencsés voltam, hogy mindkét alkotási folyamatban csodás emberek kapcsolódtak hozzám, első kérésre, gondolkodás nélkül. 
Azóta folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapok a szülőktől, akik a munkafüzet segítségével otthoni környezetben tudtak a gyerekükkel kapcsolódni, gyermekekkel foglalkozó szakemberektől, akik a meditációkat beleépítették a foglalkozásaikba.
A következő lépés az volt, hogy a munkafüzetek alapján összeállítottam egy 10 alkalmas foglalkozássorozatot, KALANDOZÁS AZ ÉRZELMEK TENGERÉN címmel, melyet egyelőre csak én tartok, de tervben van a tematika átadásának lehetősége, hogy más gyermekekkel dolgozó segítők is megtarthassák az ország bármely pontján.

Tudj meg többet!